Condor Silva Barnevogn

CK-1003-12

Silva barnevognen i farven Dark Leather fra Condor er en barnevogn i dansk kvalitet, som er oplagt både til privat brug, til institutioner og til den private eller kommunale dagplejer. Det stilrene look gør denne vogn til en klassiker, som kan bruges igen og igen. Barnevognen er desuden meget robust, og du har derfor muligheden for at genbruge vognen til dit andet og tredje barn, hvis du ønsker dette. Dermed er vognen også god i institutioner og dagplejen, da den kan holde til at blive brugt.

Den indre og ydre beklædning er vand- og vindafvisende skai, som giver dagplejevognen et læderlook, der er nemt at rengøre og samtidig tillader vognen at ånde. Barnevognens bund er lavet af vandfast krydsfiner og er nem at vedligeholde med det vand- og smudsafvisende materiale. Derudover har bunden tre huller, der sikrer en god ventilation af vognens indre og dermed en frisk atmosfære for barnet. Uanset om barnet sidder op under gåturen eller ligger ned under middagsluren, kan barnet være iført seler grundet de fire dobbelthæftede selebeslag, der er fastmonteret.

Under vognkassen er en varekurv med plads til en taske eller lidt snacks til en tur på legepladsen. I styrenden af vognen er desuden en lille lomme med plads til lidt ekstra opbevaring. Barnevognen har to fodstøtter, som sikrer, at vognen står helt fast under middagsluren, så dit barn trygt kan få sig en middagslur. Der medfølger desuden naturligvis en madras til den smarte barnevogn.

Det indbyggede Grip-Ex system er Condors eget, og denne vil sikre dig et vedligeholdelsesfrit forlæder. Institutionsvognen har nemlig både Grip-Ex systemet samt rustfrie vridere. Dermed kan du let sætte forlæderet på kalechen uden at ødelægge denne.

Med metalstrammere på kalechen kan den let opretholde sin form selv efter flere års brug. Kalechen kan let aftages ved blot at fjerne de to fingerskruer på hver side, så den lettere kan være i en bil. Derudover kan både barnevognskassen og liften nemt klappes sammen, så du kan spare plads ved transport. Dermed er det også lettere at få vognen ind i en bil uden for meget besvær.

Derudover er der to lange påsyede refleksbånd på institutionsvognen. Disse refleksbånd går ligeledes igen både på forlæderet og på vognens sider, så du bliver set i trafikken, hvis du tager barnevognen med på tur i de mørkere timer.

Condor Silva barnevognen leveres på det gennemprøvede og robuste UNI-5 stel, som fås i enten sølv eller sort. Vognen er testet og opfylder alle krav i henhold til de seneste EU standarder DS/EN 1999:2003.

*Bemærk: Condor Silva leveres som standard på sortlakeret stel. Billeder kan vises med ekstraudstyr.

Denne pakke indeholder følgende:

• 1 stk. Condor Silva barnevogn

• Lift i matchende farve

• Indtræk

• Varekurv

• Pusletaske

• 2 stk. madrasser (til barnevogn og lift)

• Regnslag med reflekser

• Fluenet

*Billeder kan være vist med ekstraudstyr.

Farve (Kasse/overdel)
Flere farver
Materiale (Udvendig)
Stof
Materiale (Indvendig)
SANMED C347 (PU-coated)
Liggemål indvendig (LxBxH)
95 x 40 x 22 cm
Mål – hele vognen (LxBxH)
132 x 61 x 123 cm
Mål – stel sammenklappet m. hjul (LxBxH)
96 x 61 x 42 cm
Mål – madras (PU / speciel skum) (LxBxH)
94 x 39,5 x 3 cm
Betræk til madras
Mikrofiber (vandafvisende, åndbar)
Vægt (Kasse/overdel)
7 kg
Vægt (Stel m/hjul)
12,5 kg
Samlet vægt
19,5 kg
Hjultype
EVA OMEGA letvægtshjul (plasthjul). Punkterfri hjul med kugleleje. Plastfiberfælge.
Produkt tilføjet til sammenligning

Hos CondorKids.dk indsamler vi cookies til besøgstatistik og andet ufarligt. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.