Madras til Condor Galant Max barnevogn (105 cm)

Denne praktiske Condor barnevognsmadras har målene 40 x 105 cm (BxL) og passer til Condor Galant Max barnevognen med et liggemål på 105 cm. Den fyldige madras giver dit barn god komfort til middagsluren eller udflugter. Du opnår desuden en optimal hygiejne i vognen med det aftagelige og vaskbare yderstof.

Til daglig rengøring anbefaler vi at tørre barnevognsmadrassen med en fugtig klud. Er der behov for en grundigere vask, anbefaler vi at vaske betrækket i vaskemaskinen ved 30 grader.

Køber du denne madras sammen med din nye Galant Max barnevogn, har du altid en ekstra barnevognsmadras at skifte med, hvis madrassen i vognen har brug for en rengøring. Dermed sikrer du dig, at du ikke behøver planlægge, når du skal vaske betrækket. Med to barnevognsmadrasser har du altid en ekstra, så barnet ikke skal undvære sine middagslure udenfor i barnevognen.

*Barnevogn medfølger ikke. Det kan ikke garanteres, at denne madras passer andre barnevognsmærker. Kontakt os for mere info på tlf. 7199 4330.

Materiale
Purskum. Mikrofiber vandafvisende 100% PVC-fri stof
Mål (BxL)
40 x 105 cm
Tykkelse
3 cm
Rengøring
Aftørres med fugtig klud
Vaskes i maskine v. 30 grader.
Produkt tilføjet til sammenligning

Hos CondorKids.dk indsamler vi cookies til besøgstatistik og andet ufarligt. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.