Condor Seat

Dette smarte Condor Seat er Condors eget ”stol-på-stol”-design, som er den praktiske løsning til vuggestuer, dagplejere og private. Stolen er sammenklappelig og dermed nem at have med på farten. Derudover kan den også lettere gemmes væk, når ikke den bruges, så den ikke er i vejen.

En sikkerhedsrem gør det muligt at fastgøre stolen til en spisestol. Den passer til de fleste almindelige spisestole – også dem med ekstra høj ryg. Der er gummi på både fødder og håndtag, så stolen ikke skrider på glatte overflader. Dermed kan barnet trygt sidde i stolen og nyde frokosten eller tegne. Derudover har Condor Seat en justerbar sikkerhedssele med snaplås, der sørger for, at stolen passer helt perfekt til dit barn.

Stolen er polstret både på sædet og ryglænet med blødt og komfortabelt stof. Stoffet er desuden imprægneret, så du let kan rengøre det med en fugtig klud, hvis barnet spilder frokosten.

Anbefales fra 7 måneder til 4 år.

Specifikationer:

Materiale stel: Stål

Rengøring: Aftørres med fugtig klud

Materiale stof: Skai (læderlook)

Materiale
Skai (Læderlook)
Stål
Rengøring
Aftørres med fugtig klud
Produkt tilføjet til sammenligning

Hos CondorKids.dk indsamler vi cookies til besøgstatistik og andet ufarligt. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.