Condor Multistige

Denne praktiske Condor stige er den simple og handy løsning på tunge løft for både forældre, dagplejere og institutioner. Når børnene skal løftes i barnevogn og op på puslebordet flere gange dagligt, kan det hurtigt blive hårdt og tungt for kroppen og især ryggen. Derfor har vi hos Condor lavet denne smarte løsning, som kan være en hjælp, så forældre, institutioner og dagplejere ikke skal løfte hver gang.

Stigen er sammenklappelig og kan justeres i højden ved hjælp af skruer i toppen. Funktionen med højdejustering kan ligeledes gøre det muligt at tippe stigen mere, når barnet skal i barnevognen, så den er nemmere at kravle op ad.

I toppen af stigen er kroge, som kan hænge fast på siden af barnevognen, så stigen ikke tipper. I bunden er desuden gummifødder, som sikrer, at den smarte stige er skridsikker på glatte overfalder. Dermed er denne smarte løsning god til bestigning af barnevogne, institutionsvogne eller pusleborde, så forældre, dagplejere og institutioner kan få en pause fra de tungere løft af børn på daglig basis.

Denne stige anbefales kun til brug på barnevogne, når støttebremser er aktiveret, og barnevognen står fast.

Specifikationer:

Materiale: Stål

Materiale – fødder og håndtag: Gummi

Højde (min.): 96 cm.

Højde (maks): 116 cm.

Materiale
Stål
Materiale (fødder/håndtag)
Gummi
Højde
96 - 116 cm
Produkt tilføjet til sammenligning

Hos CondorKids.dk indsamler vi cookies til besøgstatistik og andet ufarligt. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.