Institutionsvogne

Condor Big Max institutionsbarnevogn 140 cm længde Condor Big Max institutionsbarnevogn 140 cm længde 2
Tilgængelig
Institutionsvogne

Condor Big Max barnevogn (140 cm)

Condor
Vognen har plads til et barn fra omkring 4-5 år og op. Liggemålet på 140 cm. sikrer et produkt, der giver masser af plads, og med otte fastmonterede selebeslag er der plads til en større kajakpose i barnevognen.
Condor Quattro Klapvogn t.... Condor Quattro Klapvogn t.... 2
Produkter er tilgængeligt i flere varianter
Institutionsvogne

Condor Quattro Klapvogn t. 4 børn

Condor
CK-4012
Condor Quattro var den første producerede klapvogn til 4 børn. Denne klapvogn har glædet mange dagplejere, især grundet den lave indstigning, som giver børnene mulighed for selv at gå op i vognen.

Institutionsvogne 

I institutioner med mange børn kan det ofte være besværligt at manøvre børnene rundt, når turen går mod legepladsen, eller når børnene skal sove til middag. Hertil kan en institutionsvogn være en fordel. Institutionsbarnevogne har ofte plads til flere børn, så det dermed er muligt at transportere flere ad gangen. Derudover har disse barnevogne nogle bestemte kvaliteter, som gør arbejdsdagen lettere for dagplejere og pædagoger. Derfor er institutionsvognen et rigtig godt valg, så de ansatte skåner deres kroppe, mens børnene let kan transporteres rundt eller puttes til middagslur.  

Fokus på kvaliteten 

Hos Condor Kids går vi højt op i at producere vogne i god kvalitet. I en institution er der altid mange børn, og der er også stor udskiftning. Det betyder, at der skal mange børn ind og ud af de forskellige barnevogne og klapvogne. Dette kræver god kvalitet, så vognene ikke går i stykker ind ad en kant. Her hos Condor fokuserer vi på at producere institutionsvogne, som kan være en del af institutionerne i rigtig mange år. Hvis vores barnevogne kan overleve 10-15 årgange af børn, er vi meget tilfredse med vores kvalitet. 

Udover at vores vogne skal kunne holde til mange børn, skal de også kunne holde til belastningen fra de lange gåture. Både dagplejere, vuggestuer og børnehaver prioriterer at få børnene ud i den friske luft på udflugter. Det kan betyde mange kilometer i hjulene hver uge, og også her kræver det stor fokus på kvaliteten.

Features til en lettere hverdag 

Funktionalitet og holdbarhed er nøgleordene, når vi producerer institutionsbarnevogne og klapvogne til institutioner. Vognene skal hjælpe til en lettere hverdag for de ansatte, mens de skal være behagelige for børnene. Derfor er de forskellige vogne lavet med god ventilation indvendigt samt i vind- og vandafvisende materialer, så atmosfæren er god for børnene. 

Derudover er der tænkt over belastningen for pædagogerne. Nogle af de tungere vogne har en vippepedal, så brugeren af institutionsvognene kan bruge denne til at løfte vognen op og ned fra kantstene. Styret på vognene er justerbart, så den kan tilpasses den enkelte person. Dette sikrer, at brugeren af barnevognen undgår overbelastning af ryg og arme. 

Condors GripEx-system er lavet på barnevognene og sikrer let og hurtig håndtering, når forlæderet skal over institutionsvognen og børnene puttes til middagsluren. Systemet er vedligeholdelsesfrit og er blot én af mange features, som sikrer et holdbart produkt, der kan bruges i mange år. Der er nemlig ingen spænder, der kan gå i stykker og forkorte produktets holdbarhed. 

Der er dog også tænkt på mange andre ting udover ergonomien, kvaliteten og holdbarheden. Varekurve under bunden på de fleste vogne gør det nemlig muligt at medbringe skiftetøj til børnene på udflugter. Derudover er der plads til snacks, hvis børnene skulle blive sulte, eller hvis udflugten bliver længere. Dette sikrer en lettere hverdag i institutionen.

En vogn til jeres behov 

En enkeltvogn er rigtig god til børnenes middagslur. En tvillingevogn eller større vogn er god til gåture, hvor der er plads til flere børn. Alle institutioner har forskellige behov i hverdagen, og det kræver forskellige institutionsvogne. Mens en dagplejer har behovet for en stor vogn til 4-5 børn på udflugter, kan vuggestuen have et større behov for enkeltvogne til middagsluren. Hos Condor Kids har vi forståelse for, at alle har forskellige behov, og det har vi tænkt over gennem hele designprocessen, så institutionerne kan finde den helt rette barnevogn eller klapvogn til deres behov. 

Condor Quattro klapvognen er vores praktiske institutionsvogn, som passer til fire børn. Denne er let at håndtere og giver mulighed for masser af udflugter for børnene. Til dagplejen anbefaler vi Herkules 4 barnevognen, der har drejehjul. Dette gør den nem at håndtere på smalle passager. I denne vogn er der plads til to liggende børn eller fire siddende. Dermed dækker vognen flere behov og er ideel til dagplejen. Til det handicappede barn har vi lavet Big Max barnevognen, som har et ekstra langt liggemål samt en vippepedal, så den er let at håndtere for institutionen.  

Prikken over i’et til din vogn 

Til de mange forskellige institutionsvogne er der også behov for tilbehør til en overskuelig hverdag. Til vores vogne er der mange forskellige features, som kan tilkøbes. Her kan nævnes ekstra kalecher, motorer og reservehjul. Det er let at tilpasse institutionsvognene til vejret, og derfor er der mulighed for at tilkøbe både myggenet og regnslag til vognene. Dette findes under kategorien Tilbehør til Vogne. 

Som dagplejer eller pædagog i en institution kan hverdagen hurtig blive hård, hvis alle børn skal løftes op i barnevogne og op på pusleborde. Derfor er det muligt at købe vores trappestige, som kan justeres i højden efter målet. Dermed kan børnene let selv kravle op i institutionsbarnevognen eller op på puslebordet med lidt støtte fra den voksne. Dette hjælper både til at udvikle barnets motorik samt at skåne den ansattes ryg. 

Leder du efter noget bestemt til din institutionsvogn, som du ikke kan finde på vores side, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig til at finde det helt rigtige. Vi kan kontaktes på telefonnr. 71994330 eller kunde@condorkids.dk.

Produkt tilføjet til sammenligning

Hos CondorKids.dk indsamler vi cookies til besøgstatistik og andet ufarligt. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.