Hvorfor vælge en Condor barnevogn?

Vi er gennem tiden ofte stødt på denne udtalelse: "En barnevogn er bare en barnevogn". I denne sætning ligger en uvidenhed om, at der, som så mange andre produktområder, er forskel på de forskellige mærker, som du finder på markedet.

Hos Condor har vi siden 1988 skabt en lang og ærekær tradition for at producere nogle af markedets sikreste og mest robuste barnevogne.

Den klare fordel for os er, at vi selv står for stort set alle led af vores produktionsled. Derfor kan vi altid kontrollere, at vores barnevogne og produkter består af de bedste og sikreste materialer.

Kun med denne kontrol kan vi sikre, at en Condor barnevogn holder år efter år.

En Condor barnevogn består derudover af en minimal del plastikenheder. Dette har vi valgt af flere årsager.

Først og fremmest skal en Condor barnevogn holde til mange års brug hos en dagplejer. Denne holdbarhed opnåes bedst, ved at bruge gode robuste materialer som stål og forstærker aluminium, samt tekstiler, som er lavet til bl.a. sundhedssektoren og er derfor testet fri for skadelige stoffer.

Dernæst er en Condor barnevogn let at genanvende. Størstedelen af stellet kan sendes til jerngenanvendelse. Eller med lidt snilde, kan du ombygge en udtjent Condor barnevogn om til rammen på en sæbekassebil.

Vi har bygget Condor op omkring, at de skal holde til brug hos dagplejere og dagsinstitutioner. Men du kan også bruge en Condor barnevogn i det private. Her drager du fordel af den høje kvalitet, så du med ro i sindet kan tage på lange gåture, uden at skulle bekymre dig om, om vognen nu kan holde til strabadserne.