Om Condor Kids

Condor Kids er en dansk familieejet virksomhed, som specialiserer sig i produktion af barnevogne og institutionsvogne. Vi arbejder dagligt på højtryk for at producere de bedste vogne til private og institutioner. Desuden sælger vi også vores produkter til både private og kommunale dagplejere. Med fødderne solidt plantet i den jyske muld sætter vi familieværdier højt, ligesom vi har et stort fokus på komforten med vores produkter.

Vi forstår naturligvis, at børn er det dyrebareste. Mens børn vokser op, er middagsluren ofte det bedste, og derfor skal de også føle sig trygge, når de bliver puttet. Men barnevognen er ikke kun skabt for børnenes komfort. En dagplejevogn skal ligeledes hjælpe til at optimere forældre og institutioners hverdag, så de kan bruge hele deres fokus på at passe og pleje småfolket.

 

Historien om os

Efter at have været igennem virvaret med at købe barnevogne til to børn besluttede Heidi og Paul i 1989 selv at forhandle vogne fra deres egen bolig i Frederiks i Midtjylland. Condor navnet opstod og startede i det små, men sidenhen tog det fart, og parret åbnede i 1997 deres egen produktion i Polen. På denne fabrik produceres grundelementerne af alle Condor barnevogne, hvorefter disse færdigsamles og kontrolleres på vores samleværksted i Danmark.

Siden 2015 er Condor i Danmark overdraget til næste generation i familien. Al administration og design foregår i Danmark og produktion forefindes stadigvæk på Condor-fabrikken i Polen.

Fokus er stadig på håndbyggede produkter efter danske principper, så du kan transportere dit barn trygt rundt i en Condor barnevogn og være garanteret private- og institutionsvogne i den velkendte gode Condor kvalitet.

 

Hvad tilbyder vi?

Hos Condor Kids sætter vi en ære i at tilbyde produkter af højeste kvalitet og med funktioner, som kan være vigtige i en travl hverdag. Vi sælger danske produkter både til private og institutioner i god, dansk kvalitet. Dette inkluderer barnevogne til et enkelt barn, vogne til flere børn, klapvogne, dagplejevogne både til sovende og siddende børn, dukkevogne, madrasser, transportable stole, regnslag, insekt net, kajakposer, hjul, stiger og diverse reservedele.

 

Med mere end 30 års erfaring i produktion og salg af barnevognene har vi en viden om, hvad vores kunder har behov for, når de står overfor opgaven at skulle købe en ny barnevogn. Ved Condor institutionsvognene har vi optimeret produkterne, så der både er plads til flere børn, samt så vognene kan holde til vægten fra disse børn. Til de private vogne har vi sikret den højeste komfort og en nem betjening til forældrene. Desuden sætter vi en ære i at fremstille driftssikre produkter, som kan holde til at transportere børnene rundt.

 

Vores kunder kan have nogle bestemte krav til barnevognen. Dette kan være et krav til antallet af børn i vognen, vigtige funktioner eller noget helt tredje. Disse ting kan være svære at finde på markedet, men vi er aldrig afvisende for at udvikle vores produkter, så de passer til jeres behov. Ønsker du noget helt særligt, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan tage en dialog om dit behov.

 

Vi går den ekstra mil

Hos Condor Kids forsøger vi gennem innovation, traditionel tilgang og godt håndværk at skabe de bedste barnevogne og produkter, som gør hverdagene lettere for dagplejere og forældre.

Vores ”Ud-af-boksen”-tankegang har givet os mulighed, for at skabe nogle unikke produkter gennem tiden.

Condor var det første barnevognsmærke i Danmark til at designe en barnevogn, som kunne betjenes af en blind mor i selskab med hendes førehund. Alle skal have muligheden for at gå en frisk tur med sit barn i barnevognen og opleve den glæden som nybagt mor. Derfor gik vi straks i gang med at designe vognen efter en grundig dialog med forældrene. Resultatet blev en unik barnevogn, der gjorde det muligt, at kunne betjene det sammen med en førerhund uden at hverken vogn eller hund kom i vejen for hinanden.

Det er dog ikke kun forældre, vi ønsker at glæde gennem vores specialfremstillede Condor produkter. Vi producerer nemlig også vogne til handicappede børn og tager desuden højde for særlige mål på vognene. Det er nemlig vores holdning, at alle skal kunne komme ud og nyde den friske luft, som kun kan opleves ordentligt på en hyggelig gåtur. Barnevognene til handicappede produceres ofte i dialog med kommunerne.

 

Den bedste kvalitet til børnene

Vores Condor barnevogne er alle produceret i robuste materialer, som sikre lang levetid på produkterne?), så du modtager produkter i den bedste kvalitet til børnene.

Ligeledes har vi sørget for at producere vognene i stabilitetsforstærket stel, så du med flere børn i institutionsvognene har et produkt, der er holdbart til vægten. Vognenes forlæder er PU-coated og PVC fri. Materialet bestiller vi hjem fra de samme producenter som medicinalindustrien. Derudover er hjulene på institutionsbarnevognene såkaldte purbane hjul. Disse hjul bruges også ofte til kørestole og er generelt meget holdbare.

 

For private og kommunale dagplejemødre kan det ofte være en udfordring at transportere mange børn rundt. Børnene skal aktiveres dagligt – i al slags vejr. Med fire børn i en vogn i regnvejr kan en hyggelig dag dog hurtig blive besværlig, og derfor har vi designet all-in-one regnslaget til Quattro institutionsklapvognen. Dette regnslag kan trækkes over op til fire børn, så de alle kan sidde i ly for regnen og undgå at blive våde. 

 

Specialfremstillede egenskaber

Som nybagte forældre kan der være mange ting at tænke på når den første barnevogn skal købes. Alle vil naturligvis gerne have et produkt, som er nem at håndtere og gør hverdagen lettere. 

Et eksempel på dette er Grip-Ex funktionen på vores barnevognsforlæder, som blev lanceret tilbage i 2002. Med Grip-Ex funktionen har fjernede vi de knapper, som holdte forlæderet på kalechen. Gennem mange år var dette et svagt punkt for alle barnevognsproducenter, men Grip-Ex muliggjorde, at dette blev fortid på alle Condor barnevogne. Dermed har vi sørget for et produkt, der er mere holdbart og nemmere at montere, så forældre og dagplejere ikke skal døje med flere forhindringer, når de i forvejen har rigeligt at se til.

 

Egenskaber som dette er muligt at lave grundet vores gode dialog med vores kunder samt forståelse for deres behov.

 

Hvad gør du, hvis dit produkt går i stykker?

Er dit dæk til barnevognen punkteret? Eller mangler du en ny madras til barnet? Hos Condor Kids har vi reservedele, der går 25 år tilbage. Du kan derfor altid få hjælp hos os, hvis uheldet er ude med dit produkt. Alle reservedele kan købes løs. Fra vores hovedkontor i Aulum yder vi service og reparation af vognene efter behov. Alle vores produkter har fået et individuelt ID-stelnummer, så vi kan spore alle vognene tilbage til deres købsdato. Dette er desuden din garanti for et originalt Condor produkt.

 

Vil du vide mere?

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores firma, vores produkter eller noget helt tredje. Vi er altid klar med en hyggelig snak om dine behov. Du kontakter os på tlf. 71994330 (mandag-fredag kl. 9-16) eller kunde@condorkids.dk. Al bestilling foregår ligeledes via telefon eller mail.

Har du ønsker til specielle mål, særlige funktioner eller andre features, kan du altid kontakte os og høre om dine muligheder.

Hos Condor Kids samler vi på glade og tilfredse kunder, som kan bruge vores produkter i mange år.

 

Et sidste tip

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige barnevogne og institutionsvogne på markedet, og der kan være mange ting at tage stilling til. Når du skal købe en ny vogn, anbefaler vi dog at have fokus på kvalitet, så du og dit barn altid føler sig sikre med vognen. Derudover kan det være en god idé at tage stilling til, hvilke funktioner ved barnevognen I har brug for inden købet.