Condor Galant barnevogn
Condor Galant institutionsbarnevogn
Condor Galant barnevogn
Condor Galant institutionsbarnevogn

Condor Galant Barnevogn (97 cm)

CK-1000

Denne Condor Galant barnevogn vil lynhurtigt blive en favorit hos de fleste og er det allerede hos mange institutioner og dagplejere i Danmark. Vognen er nemlig meget robust og står imod lidt mere end almindelige husholdningsbarnevogne.

Med en indre og ydre beklædning af skai er denne vogn både vind- og vandafvisende. Materialet sikrer desuden, at produktet er nemt at rengøre og lader institutionsbarnevognen ånde. Bunden er fremstillet af vandfast krydsfiner og betrukket med et vand- og smudsafvisende materiale, der er nemt at vedligeholde. De tre huller i bunden sikrer en god ventilation og en frisk atmosfære for barnet, så den lille kan få en middagslur af bedste kvalitet.

Hvad enten dagen byder på en gåtur, en middagslur eller begge dele i barnevognen, er der fastmonteret fire dobbelthæftede selebeslag, så du altid kan spænde barnet fast i seler i vognen. Metalstrammere sikrer kalechen en flot form uanset produktets alder. Kalechen kan desuden let afmonteres ved at fjerne de to fingerskruer på hver side. Så kan barnet også nyde solen i de varmere måneder, eller du kan lettere få plads til vognen i en bil.

Forlæderet, som holder institutionsvognen godt lukket, påsættes kalechen med rustfrie vridere samt Condors eget Grip-Ex system. Grip-Ex systemet er smart og vedligeholdelsesfrit og holder forlæderet på plads på kalechen. Dermed forlænger du forlæderets levetid, så det selv efter flere års brug stadig fungerer.

Påsat til stellet er en kurv, hvor du kan opbevare en ekstra taske med skiftetøj eller snacks til en dag på legepladsen. Derudover er der ekstra opbevaringsplads i form af en lomme under styret. For størst sikkerhed er der dobbelt fodstøtte på barnevognen, hvilket vil sige, at der er fodstøtter både foran og bagved, så vognen ikke kan tippe. Dette sikrer en tryg middagslur til barnet.

Institutionsvognens styr er justerbart, så den kan tilpasses brugerens højde. Til transport er det nemt at klappe kassen sammen, så du kan spare plads og bruge det på ekstra skiftetøj eller mere legetøj til barnet.

Den praktiske Galant institutionsvogn leveres på det gennemprøvede og håndbyggede UNI-5 stel i sort. Condor Galant er desuden, som én af de eneste vogne på det danske marked, testet og godkendt i henhold til de seneste EU standarder DS/EN 1888:2012.

Denne barnevogn er til dig, der søger god kvalitet og komfort til barnet og en vogn, der kan holde til mange års brug.

Med denne institutionsbarnevogn medfølger:

 1 stk. Condor Galant barnevogn
 Madras
 Varekurv
 12,5" EVA hjul

*Billeder kan være vist med ekstraudstyr.

Farve (Kasse/overdel)
Grafit / Gråmeleret læderlook
Materiale (Udvendig)
PVC-fri læderlook
Materiale (Indvendig)
SANMED C347 (PU-coated)
Liggemål indvendig (LxBxH)
97 x 40 x 22 cm
Mål – hele vognen (LxBxH)
132 x 61 x 123 cm
Mål – stel sammenklappet m. hjul (LxBxH)
96 x 61 x 42 cm
Mål – madras (PU / speciel skum) (LxBxH)
96 x 39,5 x 3 cm
Betræk til madras
Mikrofiber (vandafvisende, åndbar)
Vægt (Kasse/overdel)
9 kg
Vægt (Stel m/hjul)
13 kg
Samlet vægt
22 kg
Dæk diameter
290 mm / 12,5 tommer
Dækbredde
60 mm
Hjultype
EVA OMEGA letvægtshjul (plasthjul). Punkterfri hjul med kugleleje. Plastfiberfælge.
Farve (Stel)
Sort
Farve (Fælge)
Sort
Farve (Dæk)
Sort
Produkt tilføjet til sammenligning

Hos CondorKids.dk indsamler vi cookies til besøgstatistik og andet ufarligt. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.