Condor Silva Twin Tvillingebarnevogn

CK-1003-12

Denne Condor Silva tvillingebarnevogn er baseret på flagskibet fra Condor Barnevogne, blot med plads til to børn i stedet for ét. Vognen er oplagt både til private, institutioner samt private eller kommunale dagplejere. Den robuste opbygning sikrer et produkt, som vil kunne holde til en del.

Det smarte Grip-Ex system er Condors eget. Forlæderet kan sættes på kalechen med rustfrie vridere samt Grip-Ex systemet, der er Condors originale system.  Systemet sikrer et forlæder, der er vedligeholdelsesfrit og utrolig svært at slide op. Condor Grip-Ex sikrer en lang holdbarhed på forlæderet, da der ikke er nogen knapper, som kan gå i stykker.

Kalechen har desuden metalstrammere, som sikrer en flot form selv efter flere års brug. Den kan ligeledes tages af ved at fjerne de to fingerskruer på hver side. På den måde er det lettere at få barnevognen pakket i en bil til transport. Desuden kan både kassen og liften nemt klappes sammen, så du kan spare plads ved transport og få bedre plads til oppakning eller ekstra legetøj til børnene.

Tvillingebarnevognen er beklædt ind- og udvendigt med vand- og vindafvisende imprægneret stof, der er nemt at rengøre og tillader vognen at ånde. Derudover er bunden lavet af vandfast krydsfiner og betrukket med et vand- og smudsafvisende materiale, der er nemt at vedligeholde. I bunden er tre huller, der giver god ventilation og en frisk atmosfære for børnene i vognen. Der er desuden fastmonteret fire dobbelthæftede selebeslag, så de små altid kan iføres seler både siddende og liggende.

På kalechen samt på forlæderet og barnevognens sider er påsyede refleksbånd, så vognen er let at se i mørke, og du trygt kan gå ture med børnene selv i aftentimerne.

Ønsker du lidt oppakning med, når du er på farten, er der både en lomme under styret på forsiden af vognen til småting samt en varekurv under vognkassen til en taske eller lidt større genstande. Dermed kan du let fragte snacks med til en tur på legepladsen eller ekstra skiftetøj, hvis du skal med offentlig transport.

For ekstra sikkerhed har vognen to fodstøtter, så barnevognen står fast under eksempelvis middagsluren. Dermed kan du trygt ligge børnene ud til deres middagslur og nyde en rolig stund i middagstimerne.

Condor Silva tvillingebarnevognen leveres på det gennemprøvede og robuste UNI-5/twin stel, som fås i sort.

Denne pakke indeholder følgende:

• 1 stk. Condor Silva tvillingebarnevogn

• 2 stk. lift i matchende farve

• Indtræk

• Skillevæg

• Varekurv

• Pusletaske

*Billeder kan være vist med ekstraudstyr.

Farve (Kasse/overdel)
Flere farver
Materiale (Udvendig)
Stof
Materiale (Indvendig)
SANMED C347 (PU-coated)
Liggemål indvendig (LxBxH)
97 x 63 x 22 cm
Mål – hele vognen (LxBxH)
132 x 78 x 128 cm
Mål – stel sammenklappet m. hjul (LxBxH)
102 x 78 x 42 cm
Mål – madras (PU / speciel skum) (LxBxH)
96 x 31 x 3 cm. (2 stk.)
Betræk til madras
Mikrofiber (vandafvisende, åndbar)
Vægt (Kasse/overdel)
13 kg
Vægt (Stel m/hjul)
13 kg
Samlet vægt
26 kg
Hjultype
EVA OMEGA letvægtshjul (plasthjul). Punkterfri hjul med kugleleje. Plastfiberfælge.
Produkt tilføjet til sammenligning

Hos CondorKids.dk indsamler vi cookies til besøgstatistik og andet ufarligt. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.