Condor Maxi Dukkevogn

CK-6001-05

Denne veludførte dukkevogn er bygget nøjagtig som en "rigtig" barnevogn - blot i mindre format.

Det er ikke uden grund, at Condor dukkevogne går i arv fra generation til generation grundet den utrolige kvalitet og holdbarhed.

Denne fine Condor Maxi dukkevogn i rød er en luksuriøs og robust vogn bygget på Condors barnevognsfabrik efter samme principper som ved almindelige barnevogne. Denne 2013 model har et ergonomisk styr, større hjul samt metalophæng.

Dukkevognen har et liggemål på 65 cm til barnets yndlingsdukke. Vognkassen kan afmonteres, og stellet kan klappes helt sammen, så I kan tage vognen med jer, når barnet ikke kan undvære sin dukke på udflugter og ferier.

Det vind- og vandafvisende stof er imprægneret. Derudover leveres dukkevognen med varekurv og robuste samt aftagelige hjul. Der medfølger desuden madras, dyne, pude, pusletaske samt lift/kørepose med bærehanke. Dyne- og pudesættet har et sødt bamsemotiv. Dermed er det kun fantasien, der sætter grænser, når barnet leger med sine dukker.

Condor Maxi dukkevognens styrhøjde er 75 cm.

Ønsker du at opgradere Condor Maxi vognen, kan du tilkøbe både regnslag og myggenet for den mest livagtige oplevelse for barnet.

Til Condor Maxi dukkevognen medfølger:

• Condor Maxi dukkevogn, rød

• Lift i matchende farve

• Pusletaske i matchende farve

• Dyne og pude med bamsemotiv

• Madras

• Lift-/kørepose

*Condor Maxi dukkevognen kan fås i flere farver. Kontakt os for flere detaljer.

Produkt tilføjet til sammenligning

Hos CondorKids.dk indsamler vi cookies til besøgstatistik og andet ufarligt. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.