Condor Herkules 4 Institutionsbarnevogn

CK-2006

Med denne praktiske Condor Herkules 4 dagplejevogn får du en vogn med masser af plads, men som stadig er nem at komme omkring med. Vognen har plads til 1-4 børn på op til 60 kg i alt, så det er let at transportere børnene mellem arrangementer og ture på legepladsen og til dagplejen eller institutionen.

Barnevognen har masser af funktioner, som gør den let at håndtere i en dagligdag med mange børn ved hånden. De foldbare madrasser i vognen kan tages op, og bunden kan åbnes, så der i stedet laves sofasæder til fire siddende børn. Madrasserne har aftageligt og vaskbart betræk. Ved sæderne er selebeslag, så du kan sætte seler i vognen og sikre, at børnene bliver siddende. Der medfølger desuden overdækning til fodkurven, så der ikke falder snavs fra børnenes støvler ned i den tilhørende varekurv under vognkassen. Varekurven gør det muligt at have ekstra oppakning med.

Dagplejevognen har desuden en lomme i styrenden til ekstra småting.

Håndtering af vognen bliver lettere med de drejbare forhjul og det ergonomiske styr med gummihåndtag. Servostyringen i forhjulene anbefaler vi kun at bruge, når vognen skal drejes. De smarte punkterfrie hjul i PU sikrer desuden et holdbart produkt, som kan bruges igen og igen til flere hold dagplejebørn.

Dagplejebarnevognen er beklædt ind- og udvendigt med et vand- og vindafvisende stof, der er nemt at rengøre, og som tillader vognen at ånde. Bunden er lavet af vandfast krydsfiner, og huller i bunden sikrer god ventilation og en frisk atmosfære i vognen til børnene.

Barnevognens kaleche har metalstrammere, som sikrer, at kalechen opretholder den flotte form selv efter flere års brug. Kalechen kan også tages af ved at fjerne de to fingerskruer på hver side. Dagplejevognens forlæder kan sættes på kalechen med rustfrie vridere og Condors eget Grip-Ex system, der er den perfekte lukkeløsning til et vedligeholdelsesfrit produkt, der er utrolig svært at slide op. Dermed er der ingen knapper på forlæderet, der kan gå i stykker.

Den smarte barnevogn har en fodstøtte i styrenden, så den står fast, når børnene skal puttes. Vognen har plads til to sovende børn.

Condor dagplejevognen opfylder sikkerhedskravene til institutionsvogne og giver dig dermed et produkt, du trygt kan bruge til transport af børnene eller til børnenes middagslur.

Opgrader din Herkules 4

Mangler vognen nogle funktioner, som du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning. Blandt andet er det muligt at montere en motor på denne vogn, mens der også kan påsættes endnu en kaleche, så børnene kan sidde i læ, hvis et regnskyl lurer forude. 


Med Condor Herkules 4 medfølger:

• 1 stk. Condor Herkules 4 dagplejevogn (Grå læderlook)

• Drejbare forhjul

• 2 stk. foldbare madrasser med aftageligt og vaskbart betræk

• Integreret fodkurv

• Forstærket fodbremse i styrende

• Overdækning til fodkurv

• Standard varekurv i stof

• 12,5" punkterfri PU-hjul m. kuglelejer

• Condor Grip-Ex forlæder

• Ergonomisk styr med gummihåndtag


*Billeder kan være vist med ekstraudstyr.

Farve (Kasse/overdel)
Grafit / Gråmeleret læderlook
Materiale (Udvendig)
PVC-fri læderlook
Materiale (Indvendig)
SANMED C347 (PU-coated)
Liggemål indvendig (LxBxH)
97 x 57 x 22 cm
Mål – hele vognen (LxBxH)
131 x 78 x 126 cm
Mål – stel sammenklappet m. hjul (LxBxH)
100 x 78 x 67 cm
Mål – madras (PU / speciel skum) (LxBxH)
47 x 56 x 3 cm. (2 stk)
Betræk til madras
Mikrofiber (vandafvisende, åndbar)
Vægt (Kasse/overdel)
14 kg
Vægt (Stel m/hjul)
16 kg
Samlet vægt
30 kg
Dæk diameter
310 mm / 12,5 tommer
Dækbredde
50 mm
Farve (Stel)
Sort
Farve (Fælge)
Sort
Farve (Dæk)
Grå
Motor
Kan tilkøbes - Kontakt os for information
Produkt tilføjet til sammenligning

Hos CondorKids.dk indsamler vi cookies til besøgstatistik og andet ufarligt. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.