Condor Quattro Klapvogn t. 4 børn

CK-4012

Condor Quattro var den første producerede klapvogn til 4 børn. Denne klapvogn har glædet mange dagplejere, især grundet den lave indstigning, som giver børnene mulighed for selv at gå op i vognen.

Quattro klapvognen fra Condor er et oplagt valg som dagplejevogn eller institutionsvogn, da den giver mulighed for at fragte fire børn samtidig. Denne er nemlig perfekt, når der er behov for gåture med en mere kompakt og alsidig vogn.

De drejbare forhjul sikrer nem håndtering, så du let kan manøvre vognen rundt på trange pladser. Hjulene kan desuden låses via et håndtag på det ergonomiske styr med gummihåndtag. De fire kraftige fjedre sikrer god komfort til børnene selv på ujævnt underlag. Dermed er det ingen sag at udforske nye steder, når dagen byder på en gåtur. Og skulle gåturen trække ud, gør dette ikke så meget. Dagplejevognen har nemlig integrerede beslag, som kan justere sæderne til hvileposition, hvis børnene bliver trætte.

Er der brug for at have lidt oppakning med, er der en kurv integreret i stellet under siddepladserne, så der er plads til lidt snacks til en lang gåtur eller skiftetøj til børnene. Der er desuden en lille lomme bag på sæderne i styrenden til ekstra småting. 

Med en fastmonteret og lav fodkurv på klapvognen er indstigning i vognen ingen sag. Der medfølger desuden et dækken til fodkurven, så sand og snavs fra sko ikke falder ned i varekurven. Dette er en god løsning, såfremt der er madvarer i varekurven. Grundet den lave fodkurv er der desuden ikke behov for stige og taburetter, når børnene skal stige på den smarte klapvogn.

Alle fire hjul er punkterfri og lavet af langtidsholdbart PU-materiale samt fælg af slagfast plastik. Der er derfor ingen undskyldning for at udskyde gåturen, da turen næsten ikke kan blive mere komfortabel end med børnene i denne klapvogn.

Quattro institutionsvognen er, som én af de eneste vogne på det danske marked, testet og godkendt i henhold til de seneste EU standarder DS/EN 1888:2012.

Alt i alt er Condor Quattro en robust og holdbar vogn, som uden tvivl vil holde til mange ture og mange børn.

Med Condor Quattro klapvogn medfølger:

• 1 stk Condor Quattro klapvogn.

• 12,5" punkterfri PU-hjul med forstærkede kuglelejer.

• Drejbare forhjul med lås på styr.

• Ergonomisk styr med gummihåndtag.

• Integreret fodkurv, ekstra nedsænket for nem indstigning.

• Overdækning til fodkurv.

• Beslag for hvilestilling i hver ende.

• Standard varekurv i stof.


Udvalgt tilbehør til Condor Quattro

• Garage til overdækning

• Regnslag "All-in-one" med 4 hætter

• Fodpedal

*Billeder kan være vist med ekstraudstyr.

Farve (Kasse/overdel)
Grafit / Gråmeleret læderlook
Materiale (Udvendig)
PVC-fri læderlook
Mål – hele vognen (LxBxH)
131 x 78 x 72 cm
Mål – stel sammenklappet m. hjul (LxBxH)
102 x 78 x 72 cm
Samlet vægt
33 kg
Dæk diameter
310 mm / 12,5 tommer
Dækbredde
50 mm
Hjultype
PUR-banehjul (PU-hjul – speciallavet til store vogne) m. plastfiberfælge. Punkterfri hjul med kugleleje.
Farve (Stel)
Sort
Farve (Fælge)
Sort
Farve (Dæk)
Grå
Motor
Kan tilkøbes - Kontakt os for information
Produkt tilføjet til sammenligning

Hos CondorKids.dk indsamler vi cookies til besøgstatistik og andet ufarligt. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.