Condor Big Max institutionsbarnevogn 140 cm længde
Condor Big Max institutionsbarnevogn fra side
Condor Big Max dagplejevogn med drejbade hjul
Condor Big Max forlæder
Condor Big Max institutionsbarnevogn madras
Condor Big Max institutionsbarnevogn med betrukket bund
Condor Big Max institutionsbarnevogn 140 cm længde
Condor Big Max institutionsbarnevogn fra side
Condor Big Max dagplejevogn med drejbade hjul
Condor Big Max forlæder
Condor Big Max institutionsbarnevogn madras
Condor Big Max institutionsbarnevogn med betrukket bund

Condor Big Max barnevogn (140 cm)

Vognen har plads til et barn fra omkring 4-5 år og op. Liggemålet på 140 cm. sikrer et produkt, der giver masser af plads, og med otte fastmonterede selebeslag er der plads til en større kajakpose i barnevognen.

Denne Condor Big Max institutionsvogn er perfekt til dig, der mangler en vogn med specialmål til et handicappet barn. Vognen har plads til et barn fra omkring 4-5 år og op. Liggemålet på 140 cm. sikrer et produkt, der giver masser af plads, og med otte fastmonterede selebeslag er der plads til en større kajakpose i barnevognen.

Den store vogn kan være besværlig at komme rundt omkring med samt at dreje. Derfor har vognen fået drejehjul i forenden samt servostyring, som du kan bruge, når vognen skal drejes. Dog er det anbefalet at låse drejehjulene ved kørsel lige ud, da der ellers kan være mange rystelser i institutionsvognen. Desuden er der monteret en vippepedal til vognen, så det er let at vippe vognen, når den skal op på et fortov. 

Vognen er beklædt med materialet skai både indvendigt og udvendigt, der gør vognen vind- og vandafvisende. Materialet sikrer også et produkt, der kan ånde, og som er let at rengøre. Bunden er fremstillet af vandfast krydsfiner og betrukket med et vand- og smudsafvisende materiale, der er nemt at vedligeholde. Der er desuden tre huller i bunden af barnevognen, som sikrer en god ventilation for barnet samt en frisk atmosfære til middagsluren.

Med metalstrammere er det muligt at opretholde formen på kalechen, så produktet forbliver flot selv efter mange års brug. Kalechen kan let afmonteres ved at fjerne de to fingerskruer på hver side. Dermed kan du lettere få plads til barnevognen i en bil. På kalechen er desuden reflekser, så det er lettere at se den smarte vogn i mørke.

Barnevognens forlæder kan påsættes kalechen med rustfrie vridere og Condors eget Grip-Ex system. Dette system sørger for at holde forlæderet på plads på kalechen, så der ikke er nogen knapper, som kan gå i stykker. Dette sikrer et vedligeholdelsesfrit produkt, der kan holde til mange års brug.

Under vognkassen er en varekurv, hvor du kan opbevare bagage eller ekstra skiftetøj. Derudover er der på vognkassen en lomme til mindre genstande, så du altid kan have de vigtigste ting med dig.

Til middagsluren er der monteret en støttebremse, så vognen kan stå fast under luren og sikre ekstra tryghed.

Det ergonomiske styr har gummihåndtag og er justerbart, så det kan tilpasses brugerens højde. Derudover kan du let fjerne vognkassen fra stellet og klappe stellet sammen, så du kan spare plads i bilen til ekstra bagage eller ekstra legetøj til barnet.

Denne praktiske handicapvogn er god til det lidt større barn til både middagslure og udflugter. Vognen er af god kvalitet og sikrer optimal komfort til barnet, så den kan holde til mange års brug. Stellet er testet grundigt, så du er sikret den bedste kvalitet fra Condor.

Med Condor Big Max institutionsvogn medfølger:

• 1 stk. Condor Big Max barnevogn

• Madras

• Varekurv

• 12,5" PUR-banehjul hjul

*Billeder kan være vist med ekstraudstyr.

Farve (Kasse/overdel)
Grafit / Gråmeleret læderlook
Materiale (Udvendig)
PVC-fri læderlook
Materiale (Indvendig)
SANMED C347 (PU-coated)
Liggemål indvendig (LxBxH)
140 x 57 x 22 cm
Mål – hele vognen (LxBxH)
150 x 78 x 126 cm
Mål – stel sammenklappet m. hjul (LxBxH)
120 x 78 x 65 cm
Mål – madras (PU / speciel skum) (LxBxH)
139 x 56,5 x 3 cm
Betræk til madras
Mikrofiber (vandafvisende, åndbar)
Vægt (Kasse/overdel)
15 kg
Vægt (Stel m/hjul)
17 kg
Samlet vægt
32 kg
Dæk diameter
310 mm / 12,5 tommer
Dækbredde
50 mm
Hjultype
PUR-banehjul (PU-hjul – speciallavet til store vogne) m. plastfiberfælge. Punkterfri hjul med kugleleje.
Farve (Stel)
Sort
Farve (Fælge)
Sort
Farve (Dæk)
Grå
Produkt tilføjet til sammenligning

Hos CondorKids.dk indsamler vi cookies til besøgstatistik og andet ufarligt. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.