Barnevogn med motor

Gennem de sidste mange år, har det længe været et ønske fra vores kunder, at få mulighed for en enkel men effektiv motor-løsning, som kan lette de daglige gåture for de danske dagplejere.

Vi har lyttet og ud fra vores mangeårige erfaring har Condor nu lanceret en ny barnevogn med motor. Eller der er ikke blot tale om 1 vogn men nærmere en motor, som kan bruges til stort alle Condor institutionsbarnevogne.

 

Vi kalder løsningen E-BV (Elektrisk Barnevogn). E-BV løsningen består af en kraftfuld elektrisk motor, som kører på batteri.

 

E-BV kan fås til følgende Condor barnevogne:

· Herkules

· Quattro

· Goliath

· Big Max

· Atlas

· Olympus

 

Motoren er blandt de mest kraftfulde på markedet og kan let holde strøm til en hel dag med lange og gode gåture. Hastigheden styres fra en kontrol-enhed på styret. Det er muligt både at køre fremad men også bakke. Kontrol-enheden lever fuldt ud op til alle krav og specifikationer på det danske marked og som øvrige Condor produkter er E-BV også “Made In Denmark”.

 

Denne løsning er forbeholdt alle Condor barnevogne med drejbare forhjul, hvilket gør disse barnevogne meget lette at manøvrere på smalle stier og fortove. Alle vogne kommer som standard med de robuste PUR-bane hjul, som kan holde til mange års brug - selv med motor.

 

E-BV løsningen er lavet i samarbejde med dansk producent, som gennem de sidste mange år har specialiseret sig i el-motorer. Vi er dermed sikre på en robust og holdbar løsning, som giver optimal driftstid.

 

Foruden at kunne monteres på alle nye ovennævnte Condor barnevogne, kan E-BV også monteres på Condor Herkules og Condor Quattro fra 2015 og frem. Dette kan forlænge levetiden på en dagplejevogn betydeligt, samt nedbringe anskaffelsesomkostninger, da her er tale om en opgradering af eksisterende produkt fremfor indkøb af komplet ny vogn.

 

Er du interesseret i at høre mere om Condor E-BV eller er du interesseret i at anskaffe en barnevogn med motor, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7199 4330 eller mail kunde@condorkids.dk.

Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular, hvorefter du vil blive kontakte af vores kundeservice hurtigst muligt.

Kontaktformular